Monipuoliset työmaapalvelut

Vuokraliftit tarjoaa erityisosaamistaan monipuolisten työmaapalveluiden muodossa. Erityisosaamistamme ovat esimerkiksi työmaiden lämmitystyöt, telineiden kasaukset, erikoisemmat asennustyöt ja työmaasähköistykset sekä nestekaasujen toimitukset. Kotimaiset ja ammattitaitoiset työntekijämme ovat käytettävissä ja valmiina palvelemaan työmaiden erityistarpeissa!

Perustusten lämmitys helpottaa rakentamista talvella

Rakentaminen talvella voi olla kylmien olosuhteiden takia haasteellista. Routiva maaperä on vain yksi ja yleisin kylmyyden aiheuttamista haasteista, sillä huomionarvoista on myös työskentelyolosuhteet ja työmaan taukotilojen viihtyvyys. Vuokraliftit tarjoaa monipuolisia ratkaisuja kylmyyden työmailla aiheuttamiin ongelmiin. Yleisimmin kysytty palvelu koskee perustusten sähkötoimista lämmitystä. Pähkinänkuoressa tämä tapahtuu seuraavasti niin, että raudoituksiin kiinnitettyihin vastuslankoihin ajetaan sähkövirtaa, joka lämmittää edelleen perustukset, pitäen ne sulana.

Tällaisen niin sanotun lankalämmityksen asentaminen vaatii erityisosaamista ja kalustoa, joita molempia meilllä on riittämiin. Mikäli tiedossasi on rakennustyömaa talveksi, ota meihin yhteyttä jo hyvissä ajoin etukäteen. Kun tiedämme aikataulun etukäteen, pääsemme asentamaan lämmityksen joustavasti tarpeenne mukaisesti.

Perustusten lämmityksen lisäksi saatte kauttamme myös huonetilojen lämmittimet, jotka toimivat nestekaasulla. Myymme myös nestakaasua tarpeen mukaan käytettäväksi.

Työmaan lämmitys on Vuokralifteillä kokonaisvaltainen palvelu

Kun tilaat lämmityksen työmaallesi meiltä, voit olla varma siitä, että lämmitys on asennettu oikein, toimii varmasti ja on oikeaan aikaan päällä. Varmistamme, että lämmityksenne toimii moitteetta koko sen ajan, kun lämmitystä tarvitsette ja ongelmatilanteet ratkaistaan nopeasti.

Ota meihin yhteyttä ja tiedustele tarkemmin lämmityspalveluistamme!

Nestekaasut ja nestekaasujen toimitukset

Nestekaasut liittyvät työmailla oleellisesti erilaisiin lämmitystoimenpiteisiin. Saatte kauttamme nestekaasut toimitettuna suoraan käyttöpaikalle. Hankkiessasi nestekaasut Vuokralifteiltä saat kokonaisvaltaista palvelua, joka hakee vertaistaan: varmistamme aina, että nestekaasu asennetaan käyttöön turvallisesti ja että nestekaasulämmitys on asennettu toimivasti.

Telineiden kasaukset ja asennustyöt

Vuokratessasi rakennustelineet tai mastolavat kauttamme, saatte meiltä tarvittaessa myös osaavaa apua niiden kasaamisessa. Tällöin voit olla varma, että telineet ja mastolavat on asennettu oikein ja turvallisesti.

Teemme lisäksi erityisosaamista vaativia asennustöitä rakennustyömailla, kuten työmaasähköistyksiä. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

etunimi.sukunimi​@vuokraliftit.fi