Mastolavat

Scanclimber-mastolavat ovat rakennusliikkeiden vakiokalustoa. Mastolavat sopivat parhaiten korkeiden rakennusten julkisivukorjauksiin, asennuksiin ja muuraustöihin. Mastolava on tavarahissi ja työlava samassa paketissa. Mastolava voidaan asentaa vapaasti seisovana pyöräalustalle tai minialustalle, jolloin voidaan työskennellä ahtaissakin paikoissa. Korkeimmissa kohteissa mastolavan ankkurointi seinärakenteisiin on erittäin suositeltua. Vapaa seisontakorkeus pyöräalustaisena on 20 metriä ja seinäharustettuna peräti 100 metriä.

Scanclimber-mastolava on turvallinen ja ergonominen, tarjoten parhaat mahdolliset olosuhteet työskentelyyn korkeissakin paikoissa. Mastolava saadaan ihanteelliselle työskentelykorkeudelle ja työkalut ovat helposti käsillä. Maastolavojen pituutta ja muotoa (esim. rakennus kulmia varten) voi muutella tarpeen mukaisesti, maksimilavapituuden ja nostokapasiteetin huomioiden.

Ammattitaitoinen ja osaava henkilökuntamme auttaa halutessanne mastolavojen ja tarpeellisten telineiden asennuksessa ja kasaamisessa. Myös mastolavojen siirrot järjestyvät osaavan henkilökuntamme käsissä nopeasti.

Scanclimber SC4000
Scanclimber SC5000

etunimi.sukunimi​@vuokraliftit.fi